Milyen játékok mennének ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Processzor:AMD Athlon 2 x 3800+
Memória:4 Gb Ram
M.lemez:160 Gb
Videókártya:nvidia geforce 210 (1gb vram)
táp:305 Watt (de ez nem biztos)
Tudom hogy szar a gép de csak annyi pénzem van.Nem játszodnék semmit full grafikán csak olyan low-mediumon.
2014. aug. 6. 18:36
1/4 BM-Striker válasza:
Leauge of Legends és hasonlóan alacsony gépiényű játékok.
2/4 anonim válasza:
Nagyon sokat na várj ettől a konfigtol... [link] de ezt azért lesd meg ;)
3/4 anonim válasza:
A videókártyához nem tudok hozzászólni, de hasonló processzor (Athlon 2x, órajel kb. ugyanennyi) volt a legutóbbi időkig a "játékgépemben", és vígan el tudtam játszani új játékokkal is. De az hozzátartozik, hogy havonta csak egy-kétszer játszok pár órát, a játékokban nem állítom egyáltalán a grafikaminőséget, annyit használok amit a játék magától beállít, "medium"-ot szokott talán leggyakrabban kiírni.
4/4 BM-Striker válasza:
Nekem az egyik gépemben ez processzor van.
Kevésbé processzorigényes játékokra még jó, de pl Crusader Kings 2 már sok neki.
A GT210 éppen hogy jó játékra, egy használt 9600gt sokkal erősebb lenne és at csak 5-6000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!