Asrock h81m dgs r2. 0 Intel Pentium 3420 Elixír 4Gb 1600mhz cl9 wd 1tb Shapphire r9 270X VAPOR-X CT GPS 500W Ez jó konfig?
Mennyi ideig lenne elég a Pentium proci? Meddig nem kéne cserélni?
És ki bírná hajtani a r9 270X VGA-t?
Ha már más tápot nem ismersz a Raider-en kívül akkor legalább a pontos nevét ismerhetnéd.
De igen,ügyes vagy,vegyen csak Raider-t,mert ami nem az,az neked úgyse jó.
Tudom,szerinted jobb a Raider a Coolermaster G szériánál is.
Nincs különösebb bajom a Raider-el,maximum a gagyi hangos YL ventit leszámítva.
Viszont újabban 16 ezer alatt nem kapni a 550-es verziót,17 ezerért megy a legtöbb helyen,annyiért meg már nem a legjobb vétel.
Főleg ehhez a géphez,ami max terhelésen jó ha 230W-t eszik a 12V ágról.Ez a fele a Raider ezen ágának teljesítményének,ami viszont csúnyán rontja a hatásfokot.
Máskülönben pedig értelmetlen,13-14 ezerért van CM G500W,ami a 456W-os ágával is bőven sok ide,de cserébe olcsóbb,és jobb is.
Épp ezért írtam a CX430W-t,mert az pedig 12 ezer,és még az is megenged később akár egy R9 280-t is.
Ahol B85-s lapra se futja,oda nem kell Raider 550W
gondolom arra értette, hogy nincs Raider 500W, hanem csak 550W
FSP nem a hexa ból van 500asa
én is mondanám, hogy vegyen h97 es lapot, de az +9-10k, gondolom nem véletlenül van ez a lap és ilyen ram
Amúgy tápnak és is CX430W-t javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!