Vélemények erről a laptopról?
Sokáig szűrtem a félig meddig jó laptopokat, és végül ez lett a nyertes, mert nem a szokásos "szar proci, jó videókártya" vagy "jó proci, szar videókártya" felépítése van, hanem közelít az egyensúlyhoz. hardverekhez csak alapfokon értek, a legtöbb infót a reviewokból szereztem.
A laptopot egyetemre használnám (mérnökinfo), mivel ott nincs nagy tervező program, mint az autocad, így gondoltam a proci nem olyan fontos. Videókártya meg azért kéne jó, mert mint ahogy mindenki, szeretném játékkal tölteni a szabadidőm egy részét, és még ha nem is várhatom el, hogy annyit tudjon, mint egy ilyen árkategóriás PC, de legalább szeretném, hogy a mostani játékok közepes grafikával élvezhetőek legyenek.
Előre is köszönöm a segítséget.
Rossz minőségűek egy X szériás asus-ok.
Ez vedd, ha valami tartósat akarsz normális akkukőidővel.
A 2. válaszoló vagyok én tőlük vettem és újra innen vennék laptopot mivel a legtöbb kiállítási darab volt külföldön ezért olcsóbb és ugyan olyan jó mint az új. Esetleg előfordulhat 1-2 karc rajta, de ugyan úgy érvényes rá a 2 év garancia.
Vékony törékeny és hajlékony a háza.
A billentyűzet nyomásra behorpad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!