Kisfandol kérdése:
Szerintetek ez jó GÉP összeállítás?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASROCK FM2A88X Extreme4+
Processzor: AMD Athlon X4 760K 3.8 GHz
Táp: Fortron FSP600-50ARN 600W
RAM: Kingston 8GB DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury Blue Series
Grafikus.kártya: N750Ti TF 2GD5/OC Gaming
És az a gépház: Evolveo K1
2014. aug. 5. 18:01
11/17 anonim válasza:
Értem én. De legalább nem is fog garancia lejárta utáni hónapban túlmelegdés miatt elhalálózni, mint ahogy a csúcs-VGA-k igen nagy százaléka. :) Amit ez nem visz el, azt egy 10-20.000-el drágább VGA sem fogja.
12/17 anonim válasza:
Ezt teljesen igaz. xD de sajnos játszani se fog túlságosan rajta.
14/17 anonim válasza:
Azért különféle teszteket ha megnézel egyáltalán nem egy elveszett dolog a Maxwell architektúra, kb. ott van ez a kártya is, ahol az R7 260X - van amiben ez a jobb, van amiben az, de a 4-5 ezer forintos árkülönbségből senki sem váltja meg a világot. Szerény véleményem szerint az egyik legjobb dolog, amit az nVidia az elmúlt években csinált (pedig én AMD-párti vagyok). Persze örülök, hogy van aki inkább szkeptikus vele kapcsolatban, ez azt jelenti, hogy a gyártók végre csinálnak valami újat is, amit eddig nem. Hmm, minek nevezzük ezt...talán fejlesztésnek? Ez jó lesz, eddig ezt úgy se nagyon gyakorolták, csak az átcímkézések mentek...
15/17 A kérdező kommentje:
Mért ne játszanák rajta sokáig teszteket néztem Battlefield 4 MAX grafikan videozas kozbe 60 FPS
2014. aug. 5. 20:59
16/17 A kérdező kommentje:
Vagy legyen ilyen ram : Kingston 8GB KIT DDR3 2400MHz CL11 HyperX Beast Series ??
2014. aug. 5. 21:01
17/17 anonim válasza:
de az nem a 750nel az vicc 750 mindenki tudja hogy gyér, 760 megy annyival. tuning nélkül. szerintem az egy agrancia vesztes átrakott hűtő (átrakott tunigolt hűtővel) ahol fel van pörgetve a duplájára a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!