Üdv. Érdemes egy fx 6300as procit leváltani egy fx 8320ra? ( 8gb ram,7850 2gb vga van mellette).
Figyelt kérdés
Érezhető különbség lesz ha váltok? Vagy kár lenne lecserélni?2014. aug. 5. 06:57
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen kombóm van (FX-6300/7850-2GB/8GB-RAM):)
Játékok alatt nem hiszem, hogy lenne különbség, max olyan felhasználásnál, ahol rendesen ki tudod használni a 8 szálat (pl video szerkesztés/konvertálás stb). Talán több értelme van, ha húzod az FX-6300-t...Én legalábbis új korától úgy üzemeltetem, igaz gyári hűtőt sose használtam.
2/4 anonim válasza:
Nem, még a 6300se kell igazából semminek, illetve ami "kihasználja", az anyira optimalizálatlan lehet, hogy egy 8320-al se lennél előrébb. Tényleg ilyen renderelés és hasonlóan nagy számítást igényló feladatoknál lehet értelme.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem sok rafizetessel lenne meg (3-4 ezer Ft). Így se erne meg?:)
2014. aug. 5. 16:38
4/4 anonim válasza:
Pár ezer forintért én mondjuk váltanék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!