Mi erről a házról a véleményetek?
Figyelt kérdés
persze tudom itt szinte mindig sharkoont ajnlanak de nekem ez angyon jónak tűnik : [link]
az m-tech tudtommal nem a legjobb márka de ezt elég jónak gondolom mert :
ját hozzá alapból 4 venti ami nem hangos a kommentelő szerint és a hang számomra amúgy se lényeg
jó anyagminőség minden leírás szerint
könnyű szerelhetőség minden leírás szerint
alsótápos
vélemények ? ha tudtok jobbat akkor el tudnátok linkelni ? :D ha lehet legyen benne rendszer venti alapból
2014. aug. 4. 23:44
1/6 anonim válasza:
Mit jelent nálad az, hogy jobb? Nekem már az is elég, ha elfér benne minden.
2/6 soccerway válasza:
mindenkinek más tetszik. Ha neked ez megveszed és ennyi.
3/6 anonim válasza:
Viszont ehhez a gépházhoz azért kell egy igen erős tápegység is!
4/6 anonim válasza:
Wat?!
Mióta függ a gépháztól az, hogy milyen erős táp kell egy géphez?
5/6 anonim válasza:
1. vagyok: ne tudd meg az a kis LED-soros négyzet és a bekapcsoló gomb egyszerre mekkora áramot képes felvenni. Egyik ismerősömnek már Paksról telefonáltak, hogy cseréljen gépházat, mert megint leverte náluk a biztosítékot :DD
6/6 BM-Striker válasza:
-Nincs benne kábelrendezésre lehetőség.
-Túl keskeny egy 120mm-es hűtőhöz.
-A hosszú videokártyák beleérnek merevlemezekbe
-Oldalventilátor nem hatékony
-Nincs benne hely SSD-nek
-Vékony az anyaga
Ez jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!