Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Radeon 9600 opengl hiba?

Zsoltihaver kérdése:

Radeon 9600 opengl hiba?

Figyelt kérdés

"Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site."

drivert frissítettem de nem érdekelte a gépet :/

nem vagyok egy nagy pc guru ezért elnézésemet kérem

és igen, skizo vagyok baj?:/

megjegyzéseket csak segítőkész válaszokkal párosítva kérem

válaszotok előre is köszönöm

^^

2014. aug. 4. 14:27
 1/5 anonim válasza:
Ez egy hangkártya nekem is ilyen van!Nem jó az illesztő programod ez áll a hiba üzenetben.Lehet h az alaplapod nem kompatibilis a hangkártyáddal.Ami azt jelenti hogy venni kell másikat.De ez csak egy lehetőség mert én se nagyon értek hozzá.tulajdonképpen amikor telepítetted akkor írta ezt ki?
2014. aug. 4. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Tetike!

megmutatom hogy néz ki egy radeon 9600-as kártya:

[link]

ez sajnos nem hangkártya

ez bizony egy sima videokártya. És 2003-ban adták ki tehát olyan 11 éves körüli :)))

2014. aug. 4. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

zsoltihaver

mit akarsz futtatni ezen a 11 éves videokártyán és milyen op rendszer alatt, hogy nem tudja betölteni az OpenGL-t a kártya?

2014. aug. 4. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:

xp oprendszer

eddig jó volt de már nem az

csak ideiglenes vid kari mert az előző tönkrement :/

de m1 is amíg lessz új el kell foglalnom magam de valószínüleg ogl nélkül elég nehéz lessz

2014. aug. 4. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
de amúgy meg ha a crysis 1 ment akadás nélkül akkor gondolom mégsem olyan szar és az mégis 2007-es ^^
2014. aug. 4. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!