Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb VGA Nvida 8600...

Melyik a jobb VGA Nvida 8600 GT 256 MB DDR 3 vagy Nvidia 8500 GT 256 MB DDR3 ( Hypermemory 512MB )?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
A 8600GT a kisebbik rossz, de az is inkább csak papírnehezéknek jó a nagyobb hűtője okán.
2014. aug. 4. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
A 8600, de a száriahiba miatt nem ajánlott egyik sem, sok elfüstölt belőle
2014. aug. 4. 15:36
 3/7 anonim válasza:
29%

nekem volt.egyáltalán nem volt túlméretezve a hűtése.

széria hiba? az enyém 8 évig húzta.na megnézném melyik mai csodakártya lesz még életben 8év múlva...

2016. máj. 19. 00:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Olass utána a szériahibára, természetesen nem jelenti azt, hog mind elpusztul
2016. máj. 19. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Olvass :)
2016. máj. 19. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Öcsém egy 2 éves kérdésre választól :) grat nem gondolod hogy azóta már nem aktuális ?
2016. máj. 23. 07:40
 7/7 anonim válasza:

nahát ahhoz képest azért jó sokan járnak még ide hogy lepontozzanak.szóval nem nekem kell gratulálni.

dehát ezt nem veszem magamra mind tudjuk hogy itt a 0% a jó válaszra jár a 100% arra aki közhelyeket dobál.

az én kezemben több is megfordult egyik sem volt hibás.

ettől függetlenül lehet azért hogy szériahibás de nem láttam hogy nagyon nagy botrány meg visszahívás lett volna belőle. márpedig aki anno megvette sok tízezer forintért az biztos begőzölt volna ha pár hónap alatt tömegesen behaltak a kártyák.a gyári hűtés mérete sem volt nagy, a kártyáé sem.szóval akkor hogy is van ez?

2016. júl. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!