Milyen tápot? (többi lent)
Hali!
Hamarosan venni szeretnék a gépembe egy tápot,maximum 19 ezer forintért (azaz 60 euró),csak azt szeretném kérdezni hogy milyet ajánlotok,illetve melyik lenne a legjobb,ebben az árkategóriában ? A Gépem alsó tápos,ATX ház és alaplap van benne,minimum 500 watt,de ha több az se baj.
Köszi a gyors választ,ment a zöld,várok még további véleményeket!
Kinéztem még 3 tápot a Fortron Raider 550 lenne az amit előbb mondtál,ugye ?
Illetve találtam még egy Fortron FSP600-50ARN tápot is,ugyanazért az árért,az jobban meg érné nem ? Illetve azt is hallottam hogy az Enermax tápok az egyik legjobbak.
Itt is vannak.
(Szlovákiában lakom azért szlovák oldal.)
Fontos,hogy legyen benne elég sok fajta védelem mivel 2 hónapos az Alaplap,VGA,CPU Hűtő meg a ház is,miért kerül ugyanannyiba egy 600as táp mint az 550es ?
Előre is köszi a válaszokat,aki segít annak megy a zöld!
Egyébként a gépház Zalman Z11 Plus.
Aha,tényleg nem Raider akkor azt elnéztem. Szerintem akkor az 550 Wattos lesz,mert az a +50 watt már nem számít annyira,köszi a válaszokat,ment a zöld mindenkinek!
Egyébként a konfigom:
Alaplap: Asus M5A97 R2.0
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz
RAM: 2x2GB Corsair XMS3 1600Mhz
VGA: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti 2GB OC
HDD: 640Gb Western Digital Caviar Green 7200rpm
1 CD/DVD olvasó,illetve 7 ventilátor a gépházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!