Vélemyek erről a konfigról?
Ház: Fractal Design 3000 => 18.250 huf
Alaplap: Asrock Z87 Pro4 => 26.250 huf
Táp: FSP Raider 550 W => 16.600 huf
Processzor: i3 4330 => 32.000 huf
Memória: Kingstone Black => 11.700 huf (HyperX 1600)
Videókártyán még gondolkozom, de úgy tervezem az később veszem, jelenleg csak "feleslegesen" állna ott... (nem nagyon játszom, amit meg igen azt az Intel is kifuttatja :D )
Érdekes lehet az alaplap processzor párosítás, de ez egy elég erős proci, és elég energiatakarékos is a 550W raiderre utalván.
Szerintem teljesen rossz az elképzelésed, nemhogy spórolni nem fogsz ezzel, de összességében még drágább is lesz az egész..
CF-hez Z87 Extreme3 a minimum.
ki akar hosszútávra i3-at?
Írtam hogy a procit újítani szeretném majd...
Egyébként meg, tavaly cseréltem a videókártyámat. Nvidia 8400 gs volt, 3 évig bírta. Azért cseréltem le, mert elromlott a ventillátora. Még AC1-et is toltam vele (akkoriban még játszadoztam).
Főbb tulajdonságai:
DDR2 256mbram 32 vagy 64 bit.
Úgyhogy aki R9 280-at ír, az kb 10 évre gondol.
Csak hogy világosabb legyen:
GS8400 => 2007,2008
R9 280 => talán idei? vagy tavalyi?
GS8400 grafikailag bírta 5-6 évig is (nekem csak 3 évig volt, de most a gyártási idejét nézem), úgy, hogy akkoriban se volt full spéci kártya.
De szerintem ezt a kérdést hagyjuk itt (tisztelet a kivételnek), de az olyan kommentek mint a
ma 00:18
ma 00:41
nem nagy informatikai tudással rendelkezvén probálnak tapasztalatlanul tapasztalatokat megosztani.
"2db 7770 nem ér fel egy r9 280-al mert nem összeadni kell a teljesítményüket"
Ez így van. Az SLI / CrossFire nem ad dupla teljesítményt, csak dupla fogyasztást, dupla hőt, dupla zajt.
Ráadásul a legtöbb játék nem kezeli az SLI-t / CrossFire-t
"csak egy 7770 elég lehetne 5 évre"
Attól függ kinek milyenek az igényei és milyen beállításokon játszik. De általánosságban elmondható, hogy egy HD7770 már most se elég FullHD-ra, nemhogy 5 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!