Ez tápegységre utalna? A többi lent.
A gondom az hogy,nem rég elromlott a tápegységem így vissza kellett tennem a 400w codegent
ma meg vettem egy ati hd6770 videókártyát és mikor beteszem, bedugom az egy 6pines csatlakozót
mikor bekapcsolnám a ventik felpördülnek nagyon picit leállnak es a zöld ledem a gépházon folyamatosan világit
de ha kihúzom a 6pines csatit minden megy csak kép nincs, gondolom ez a 6pin hiánya végett nem ad képet.
nagyon megköszönöm a segítséget.
tudom hogy semmit,de muszáj voltam vissza rakni,már meg rendeltem egy 500w-at remélem azzal megy a videókártya
akkor ez a táp végett van ugye?
gondolom lezárlatol a nagyobb áram leadásakor vagy nem tudom.
Cooler Master Thermal Master 500w
egyébként megoldódott a probléma
a kártyához nem kaptam 6pin csatlakozót mert használtan vettem,ez még érkezőben van.
de ami nekem van 6pines csatlakozó annak két elágazása van amit a táp kábelra köthetek,és ma csak az egyiket csatlakoztattam a tápra igy ment,gondolom ennek igy is kell maradnia mert ha mind két elágazást rá dugom a tápra nem megy a gép se,de így igen ha csak egy van rádugva,játékok szépen mentek,rendszer sem írta ki hogy,nincs megfelelő áram ellátas igy félteljesítményen megy a kártya,Nvidiáknál ki írta gondolom az Atiknál is jelez.de a másik kártyát használom meg várom az ujjat a codegennel nem ellenkezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!