Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért zavarja a wifi a TV-t?

Miért zavarja a wifi a TV-t?

Figyelt kérdés
IP TV-m van, netkábelről jön a TV és a NET. Azt vettem észre, hogyha laptopról megy a Wifi, akkor a TV-n a kép elég gyakran megáll, összetörik (laggok). Amint letiltom laptopról a wifi-t, a probléma megszűnik. Érdekesség, hogy okostelóról is van wifi, és az nem okoz gondot. Már volt router csere. Ha LAN kábelt dugok be helyette, akkor nincs gond, ha semmilyen forgalmam nincs, akkoris zavarja a TV-t. Mit csinálhatok? A router: Cisco EPC3925 EuroDocsis 3.0 2-PORT Voice Gateway
2014. aug. 3. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezt inkább a szolgáltatóddal beszéld meg, az ilyesmit általában ingyen kivizsgálják. (de ezt is tudakold meg)

Szerintem amúgy interferencia.

G.

2014. aug. 3. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:
hát, mindegy hogy hol van a laptop távolságban, bezavarja. A szolgáltatót inkább hagyjuk...
2014. aug. 3. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Válts csatornát a wifin. Ha nem megy, akkor pedig, akármennyire is ellenkezel, szolgáltató megkeres!

G.

2014. aug. 3. 16:51
 4/9 A kérdező kommentje:
huha, hogy kell ott csatornát váltani? Routeren, wifin, hol?
2014. aug. 3. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:

A routeren, a webes kezelőfelületén.

G.

2014. aug. 3. 16:55
 6/9 A kérdező kommentje:
oké, "auto"-n volt, most 11-esre raktam, meglátjuk (1-11 ig van)
2014. aug. 3. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Rendben, majd kommentelj a fejleményekkel!

G.

2014. aug. 3. 17:05
 8/9 A kérdező kommentje:
nem ért semmit :(
2014. aug. 3. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ha LAN kábelt dugok be helyette, akkor nincs gond, ha semmilyen forgalmam nincs, akkoris zavarja a TV-t"

Nem értem pontosan. Az utóbbi a wifire vonatkozik? Tehát kábelen netezéskor nincs gond?

Mekkora az intertnet sebessége? [link]

2014. aug. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!