Trafó Lászlo kérdése:
Asus Z97-A vagy MSI Z97 Gaming 3 alaplap?
Figyelt kérdés
Tönkre ment az alaplapom,másikat kell vennem,tudnátok segíteni a döntésben?esetleg melyik lap átviteli sebessége a gyorsabb stb..
i7 4770k
MSI GTX780-OC
Szóval játékra kellene:)
Asus Z97-A deszkám volt,de sérült a cpu foglalat!
2014. aug. 3. 14:57
3/6 A kérdező kommentje:
De garanciás,direkt szervizbe rakattam bele a cpu-t az alaplapba,ez 2500ft volt,és hihetetlen módon sérült volt jópár érintkező a cpu foglalatban,itt helyileg egy szervizel nézettem át,mert hibák voltak,fix fps em volt és szaggatott a kép stb...
2 érintkezőláb törött,és egy megégett!!
és a bizonyos oldal,ahonnan rendeltem,nem cseréli,rámverték az egészet,legszívesebben,agyon verném őket,ha nem lenne ez a pár 100km távolság..
2014. aug. 3. 15:48
4/6 anonim válasza:
Balf***ok... onnan sem kell rendelni.
Szerintem a Z97 A jó lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
z97-a valóban jó deszka,ilyen fekszik az asztalon épp,de az i7 4770k maxon a turbo csak 3,7Ghz-n ment,ram slotnál van egy kapcsoló EZ XMP felirattal,ez ha bekapcsolták,csak így működött a turbo maxon és a ramok is így működtek csak 1600-on
2014. aug. 3. 15:53
6/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy melyik cég ez? Csak nem a PCX?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!