Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tanácsot kérnék?

Tanácsot kérnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Összeraktam egy gépet.

Processzor:AMD FX 6300 + Cooler Master Blizzard T2 RR-T2-22FP-R1

Memória:Kingston HyperX Black 2x4 GB DDR3 1600MHz

Videókártya:Sapphire R7 260X

Op. rendszer:Windows 8.1 Pro

Alaplap:GIGABYTE 970A-DS3P

Merevlemez:Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX

Hangkártya:Genius SW-S2.1 200 hangszóró

Optikai meghajtó:Samsung SH-224DB/BEBE

Ház:Sharkoon Vaya

Tápegység:Chieftec 550W CTG-550-80PB

Monitor:Acer V206HQLAB 21.5"

Billentyűzet + egér:Kolink KBV2 HUN fekete-kék

171 ezerből jön ki.

Vegyem a ezt a gépet, vagy egy PlayStation 4et?

Én a géphez ragaszkodom, mivel ingyen tudok letölteni.

PS4hez pedig k * rva drágák a játékok..

Segítsetek... :(

2014. aug. 3. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt vedd egy Haswell i3-mal, ahhoz nem kell plusz hűtő.

Ha lejjebb szeretnéd csökkenteni az árát, akkor vedd egy olcsóbb táppal(FSP 460W, Hexa+).

2014. aug. 3. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezen a lapon nincs PCI-Express 16x 3.0 csatlakozó csak 2.0 és a VGA-nak meg a kihajtásához 3.0-ás kell.
2014. aug. 3. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ .... HA pc-s játékokkal is akarsz játszani nyilván PC , ha PS játékokkal is akkor nyilván PS ! De ha nincs pénzed havonta 14-15k játékra akkor pc !!
2014. aug. 3. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha akarsz PS exclusive játékkal játszani valamikor (úgy értem hogy egy játék tetszik, de még nem jelent [/vagy már megjelent] meg és csak PS4-en lesz) akkor PS4. Egyébként szerintem olcsóbb lesz a PS4 + játékok mint a PC+ játékok. Igaz hogy most ~17000Ft 1 játék, de a PS+ 15000Ft 1 évre és havonta ad 1 'ingyen*' játékot ami kb. 1 éves.Ez PS4 en még csak Indie játékok de szerintem karácsonytól már jönnek a nagyobb címek is.

*Nyilván benne van a 15000-ben a 12 'ingyen' játék.

Összefoglalva: Ha érdekel a Last of us, The Order 1886,...

vagy ha tudsz 1-1,5 évet várni egy játékra hogy PS+ ba kerüljön akkor PS4, ha nem akkor PC ajánlok mivel ha Day-1 akarsz játszani akkor PC jelentősen olcsóbb. PS4-en kell venni multiplayer-ért PS+-t ez is hátrány lehet (bár szerintem megéri a játékok miatt is megvenni).

2014. aug. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!