Ezzel a konfiggal elmennének a mai játékok maximumon? A többi lent!
Egyébként a Watch Dogs egy Intel Pentium G3220-al is lazán játszható, ha van mellette egy erősebb vga. Az i3 3210 nem lehet gyenge.
igen csak én maximumon akarom játszani a mai játékokat mint ahogy a kérdésembe is benne van
amúgy több játékon is észrevettem,hogy a videókártya nemtud maxon dolgozni holott elkellene,ez a proci miatt van mert olyankor a proci 95%-on pörög a vidikari meg szinte csak 70%-on
Watch Dogs alatt nem is fog a videokártya maxon teljesíteni, ott laggolni fog, mert az r9 280X kevés a maxhoz. Az, hogy a proci 95%-on pörög ott a háttérben, valami nagyon vissza fogja, a feladatkezelőben nézd meg.
De ha az elsímítás kivan kapcsolva akkor viszi ultrán vannak róla videók is yt-on is
néztem a proci használatot a feladatkezelőben és minden ami fut max 0.1%-ot használ amikor a windowsba vagyok és nem játszok akkor max 5 %-ot használódik a procim ezekszerint nem fogja vissza semmi
azért kösz
Watch Dogs zabálja a processzort, mert szarul van optimalizálva, csakúgy, mint a GTA4 volt.
Ebben az estben egy i5 valóban segítene.
Kösz szépen a választ és igen a gta 4 -nél is ez a problémám van mert az i3 ilyen open world-ös játékokra picit gyenge ezért is akarok venni i5-öt!
na meg a beamng is ha ütközök akkor belaggol(igaz ez még csak alpha verzió)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!