Laptop amin a CS:GO fut szaggatás mentesen 100. 000 Ft alatt?
Figyelt kérdés
Netezésre, filmnézésre is használnám
ill. olyan kellene ami tovább bírja mint 4 óra :)
2014. aug. 2. 15:33
2/12 A kérdező kommentje:
Igen
2014. aug. 2. 15:37
3/12 anonim válasza:
Olyan nem laptopot meg nem lattam hogy tobbet birja mint 4 ora! :D
Csatlakozzom az elottem hsz. kerdesehez!
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor elég szűk látó vagy hogy még nem láttál olyat. :)
2014. aug. 2. 15:39
5/12 anonim válasza:
Ennyiért nem kapsz olyan laptopot, amit megérné megvenni, elsősorban minőségi problémák miatt, játékra főleg nem.
6/12 anonim válasza:
Szuklato vagy te! Ennyi penzert nem kapsz olyan laptopot amilyen neked kell! Maskepp ha ilyen nagy okos vagy miert kerdezel itt?! :)
7/12 anonim válasza:
Még használtan is necces, újonnan tuti, hogy nem fog menni.
G.
8/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezek talán mert tudni akarom melyik az alkalmasabb? :)
Jól van, nem kapni olyat ti nem tudtok se újonnan se használtan és kész. :) Majd gyűjtök akkor.
Köszi a válaszokat.
2014. aug. 2. 20:07
9/12 anonim válasza:
Nem értem, mire fel a sértődött hangnem. Ennyiért ilyen laptop akkor sem lesz, ha mi itt neked azt írjuk le.
Ha kétszázezerért akarok venni 1014-es BMW-t, és közlik, hogy ilyen nincs, akkor nem megsértődöm, hanem tudomásul veszem!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!