Melyik videókártyát vegyem meg?
Figyelt kérdés
Sajnos "csak" i5 2400-as régebbi CPU-m van. Jelenleg egy MSI 560GTX videókártyát hajt meg.
Egy minimális fejlesztést gondoltam, hogy az alaplapom és a CPU-m is megmaradhasson.
SSD-m van, úgy gondoltam VGA kártyát lenne érdemes fejleszteni.
760GTX és 770GTX között nem tudok dönteni. Ahogy olvasgattam, a 770GTX jobb is annyival, mint amennyivel többe kerül, viszont lehet az i5 2400 kisem tudná hajtani rendesen.
Szóval az 560GTX után gondolom a 760GTX is jelentős előrelépés lenne, illetve/vagy megvegyem a 770GTX-et?
Lenne értelme egy i5 2400 CPU-hoz?
2014. aug. 2. 09:00
2/3 anonim válasza:
Simán kihajtana még egy 780-at is. Főleg FullHD-ben.
Ajánlok a 770 helyett inkább egy R9 280X-et.
3/3 anonim válasza:
szerintem is kihajtja bőven, és ha már a gtx 770 is szóba jött, akkor inkább a 770 és az r9 280x között hezitálj szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!