Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Gigabyte radeon r9...

Vettem egy Gigabyte radeon r9 270x videó kártyát és én magam raktam a gépbe. De honnan tudjam, hogy a játékok teljesen kihasználják? Vagy, hogy jó helyre dugtam-e be a gépbe?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem értesz hozzá akkor nem bizos hogy megéri így próbálkozni...
2014. aug. 1. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak 1 helyre megy bele, elrontani nem lehet, általában az alaplapon található legfelső PCI csatlakozó, amit a gyártók más színnel jelölnek néha.
2014. aug. 1. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Kiveszed a ház hátuljában levő slotot, ahova a kártya kerül. Belenyomod a helyére óvatosan. Csavarral biztosítod a helyét, majd rádugod a tápkábelt, és a monitorból kivezető kábelt. Ha van kép indításkor, akkor már csak a drivert kell feltelepíteni, amit az AMD.com oldalon megtalálsz.
2014. aug. 1. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Az alaplapod típusát írd le ha véletlen 2 pcie x16 slotod van.
2014. aug. 1. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Ha kettő van, akkor is megismeri, hogy melyik a felső :)
2014. aug. 1. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt egy GIGABYTE GA-H77-D3H alaplapról van szó és én arra következtetek hogy a procid miatt csak PCIE x16 slot csak 2.0 sebességre képes és az R9 270x nek meg kell a 3.0 így most csak 2.0 sebességre képes nekem ez a következtetésem mások szerint mi lehet én most erre gondoltam.
2014. aug. 2. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Néz meg azért hogy jó slotba dugtad e a kártyát.

[link]

2014. aug. 2. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
intel core i5 3470 LGA1155 pedig támogatja a pcie x16 3.0-át akkor nem tudom mi lehet a gond mert elméletileg jól van beállítva minden és kompatibilis minden mindennel ha a felső slotba van a VGA akkor nem tudom mi lehet. (abba a slotba amibe bekereteztem a képen).
2014. aug. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!