Hardver probléma? HELP! (többi lent)
Hello úgy 1-2 hónapja vettem egy új konfigot magamnak.Haverral összeraktuk minden rendben volt.Egy ideig.Ugyanis elég furcsa dolgokat kezdett el csinálni.Már ott volt a probléma hogy egy v8 gts hűtőm van és a ház egyik oldala sem ment fel a gépházra mert az oldalak egymást tartják.A konfigom:
asrock 990fx extreme 3
fx 8320 3,5 ghz 8 mag
2x4gb 1866 corsair vengeance
toshiba 2tb hdd
kingston 120gb ssd
kolink 600w táp(tudom kaki,cserélni fogom)
Sapphire hd 7850 2gb oc (ezt is)
Corsair carbide spec 03 red ház
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy ilyen konfig miért kapott kb az 5-6. napon kék halált azért,mert valakit hívni akartam skypon?Mind1.Kékhalál azóta nem volt.ÉS miért fagy le azért mert rákattintok a start ra?Egyáltalán amikor nem megy semmi csak az asztal akkor a ram miért megy 19-25%-on?Meg watch dogs kimaxolva proci 45-50% ram 60%.Na de titanfallnál,ami nem olyan gépevő mint a watch dogs úgy dönt,hogy fel megy 89%-ra a RAM..Valami bugolhat a gépemben???? :S És még egy olyan kérdésem lenne hogy tönkre mehet kis ütésektől a hdd vagy a ssd? ugyanis volt már amikor párszor haver neki ment lábbal de nem izombol csak egy kis kocc..Meg az mi hogy mindent kinyomok mielőtt leállítom és aztán kikapcs és 30-60 másodpercig állítja le,miközben ilyen 10 mp mire valójában kinyomja...Tudom kicsit hosszú lett de már kíváncsi vagyok nagyon h hibás vagy valami..Mások szerint a windows bugol....
Kolink? Ez most komoly? :DDD Fogadjunk hogy egy tizes alatt vetted.. Azt a tápot rohadt gyorsn cseréld le, mert szar minöségü! Próbáld ki barátod tápjával, úgy minden rendben lesz majd.Soha a rohadt életbe ne vegyetek KOLINK tápot!
És ez az AMD sokat fogyszt meg a kari is ugyhogy én egy jobb minöségü pl.: FSP 650W-os tápot ajánlanék ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!