Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Compker.hu vélemény?

Compker.hu vélemény?

Figyelt kérdés
Egy Asus R9 280 -ról lenne szó, mert PCX-en csak egy év garanciát adnak rá és ezen kívül csak a Compker.hu -n találtam 3 év garanciával.
2014. júl. 31. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok dolgot vettem már tőlük, még nem volt gond soha.
2014. júl. 31. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs panaszom rájuk, véleményem szerint megbízhatóak. De szerintem az a 3 év gari sem gyári garancia, hanem kiterjesztett céges, amiért felárat fizetsz, nem?
2014. aug. 1. 08:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs, most nézem, iPon oldalán is 3 év a gari, akkor nem szóltam. ;)
2014. aug. 1. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Rendeltem egy monitort 210ezer Forintért, visszaigazolták. Mondták hogy másnap 3tól átvehetem. Másnap 2 óra körül felhívtak hogy a monitorból nincs raktáron, holott a weboldalon azt írta, hogy van. Tájékoztattak, hogy ez egy akció volt, és már csak 270ezerért tudják a monitort berendelni. Miután felhívtak, ránéztem a weboldalra, hátha én vagyok-e a hülye... A termék oldala változatlanul igazolta, hogy raktáron van a monitor 210ezer forintért. Törölték a rendelésemet. Eltelt két hét. Megláttam, hogy 220ezerért megint fent van a termék az oldalon, szintén jóval a többi forgalmazó ára alatt. Megrendeltem, visszaigazoltak, mehetek másnap 3 után. Következő nap már vártam mikor törlik a rendelésemet, délelőtt 11re már sikerült is nekik. Hívás nem érkezett, megcsörgettem őket, hogy mégis mi van a termékkel . Mondta a diszpécser hogy utánajár a történteknek és perceken belül visszahív. Ki gondolta volna, nem hívott. Fél óra múlva elkezdtem telefonon és emailben zaklatni őket a rendeléssel kapcsolatban... azóta nem reagáltak semmimre.
2016. nov. 18. 17:11
 5/8 anonim válasza:
A Compker-es garancia ÉRTÉKTELEN! Több mint 4 hete van bennt egy Cooler Master Havoc egerem (13,000 ft volt, de azóta kénytelen voltam másikat venni, mert ugye 4-5hétig egér nélkül gépezni... de hát ugye nem kötelesek cserét biztosítani... De ez tényleg a legkisebb gond) A szerviz számát ha felhívod kicseng, és mondják is, hogy mindjárt kapcsolnak. DE NEM KAPCSOLNAK, SOHA! Mert hogy, mint később kiderült a szervizes gyerek addig a 3 óráig, amíg a "szerviz" naponta "nyitva van" gépeket épít, és nem hogy nem hívnak fel ahogy ígérték (mindezt úgy, hogy 5.hete van náluk az egerem, és még csak meg se csörgettek azóta, nem hogy mondjuk felhívtak volna, hogy bocsi húzódik emiatt meg amiatt) Szóval mikor a bolton keresztül végre tudtam beszélni egy élő emberrel (mert a bolt persze felveszi, fizetni tudsz...) még kikérte magának, hogy hogy gondolom, hogy a szervizes fel fogja venni a telefont, mikor gépeket épít(ezt amúgy is honnan kelletzt volna tudni...?!), írjak emailt. (tehát ez is bizonyítja, hogy tudják ők ott bennt, hogy nem veszik fel a szervizbe a telefont, de szarnak rá, sőt váratják minden egyes hívót, amíg meg nem unja!!!) GARANCIÁJUK ÉRTÉKTELEN, NEM AJÁNLOM SENKINEK! (NEM ELŐSZÖR VÁSÁROLTAM ITT, DE GARANTÁLTAN UTOLJÁRA!)
2017. ápr. 20. 16:17
 6/8 anonim válasza:
Update: Viszont kicserélték, nemrég mentem be az újért.
2017. ápr. 27. 01:48
 7/8 anonim válasza:

Ma voltam egy vadiúj alkatrész miatt panaszkodni. Azt mondták ők nem foglalkoznak garanciával. Értitek, eleve nem működött és garancia sincs rá?????

Mi a fa.sz ez a bolt?

2019. febr. 26. 15:07
 8/8 anonim válasza:

AJAJ !!!! KERÜLD EL ŐKET! Előttem már írták, hogy Compker egy feketelistás bolt! Egy csomó áldozatuk van már, főleg a garanciával kapcsolatban! Ők akár örök garanciát is igérhetnek, mert az 1 éves sem ér semmit. Kiköthetsz a békéltető testületnél vele a végén.

Nekem is volt vele bajuk, képesek voltak egy garanciás termék csavarjának a matricáját átlukasztani, hogy rámfogják, hogy azt előtte én javítani megkíséreltem. HA VAN ESZED inkább máshol vásárolj és NEM TE LESZEL A LEGKÖZELEBBI COMPKER ÁLDOZAT !

2020. márc. 3. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!