Mennyire megbízható ez a tápegység?
Figyelt kérdés
Egy nJoy wgx szériás tápról lenne szó, valakinek van ilyennel tapsztalata? Sajnos nincs sok lehetőségen (Romániában élek) a válogatásra, a wlhetőségek között van még egy Codegen és a Chieftec iArena táp, ezekről úgy tudom, nem éppen megbízhatóak. Előre is köszönöm a választ.2014. júl. 31. 14:42
1/2 anonim válasza:
Szar ez a táp. Max ajtótámasz, egy iArena jobb volna, de hát az sem egy minőségi darab.
2/2 anonim válasza:
mikor én raktam össze a gépemet még nem értettem hozzá és hát elég aránytalan lett szegény
azóta én is tudom hogy az iArena nem a legjobb, viszont nekem az van a gépben lassan 3 éve, és nincsen gond vele
egy i5-2400as proci van rajta, 6770es vga, meg a többi apróság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!