Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől függ hogy milyen egy...

Racska1974 kérdése:

Mitől függ hogy milyen egy hangkártya?

Figyelt kérdés
Van egy laptopom,amiben nagyon jó hangkártya lehet, mert szépen kihozza a mélytónusú hangokat is. Mitől függ ez?

2014. júl. 31. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ:

1.: ha valakinek nincs énekhangja és botfüle van, akkor ő örül mindenfajta ricsajnak is... :-)

2.: ha fej- vagy fülhallgatót használsz, azok is vagy mélyen vagy hangosan vagy ... ...adják vissza a hangot.

3.: általában a hangkártya árától is függ a hangzása, de vásottfülűek azokat a halvány árnyalatokat már úgysem veszik észre, vagy éppen csak ők veszik észre...

Szóval örülj neki, hogy ilyen jó hangkártyád van! :-)

(tudod a tipusát legalább? :-))

2014. júl. 31. 11:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez egy dell laptop. Az egész azért fura nekem, mert van egy asztali gépem is és a beépített (integrált) hangkártya nem adja vissza ilyen szépen a mély hangokat. Gondoltam veszek egy külső hangkártyát (SB X-FI THX), de még így sem az igazi. vettem egy igen jó minőségi sony fejhallgatót, de nem. Most meg itt van ez a laptop, rádugom a fejhallgatót és láss csodát, gyönyörűen szól az egész spektrumban.
2014. aug. 1. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!