Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehez az új DIGInet 1gigabites...

Ehez az új DIGInet 1gigabites nethez tényleg ilyen durca gép kell?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy a net sebessége hogyan hozható szóba azzal,hogy milyen géped van. Itt terjesztik az okosságokat: [link] . A facebook oldalukon páran mondták,hogy nagy hülyeség az egész,elég egy hozzá való router,hozzá való kártyával. De nem nagyon tudom,hogy mi van.Én rendelnék ilyen csomagot,de egy 2008-as gépem van, 3 giga rammal,egy 2 magos procival,meg egy régi Radeon HD 3660-al.Akkor tegyek is le erről?

2014. júl. 30. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
INkább az az irsi sebeség ami ehhez kell minimum ssd
2014. júl. 30. 22:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval ha beszerzek magamnak a gépbe egy ssd-t,akkor már rendben is vagyok?
2014. júl. 30. 22:28
 3/5 FIVESTAR ***** válasza:

ugyebtusos mi az az ssd?

nem egy olcsó mulatság

2014. júl. 30. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó és mekkorát?

Ekkora net csomagot az vesz,aki BD50-es filmeket tölt dögivel,ahhoz meg egy szaros 128GB SSD édeskevés.

Az megoldás,ha veszel egy 120/250GB SSD-t,és amint megtelik a rá torrentezett dolgokkal,akkor másolod egy 2-3-4TB-os HDD-re.

2014. júl. 30. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Felesleges az ekkora net. Amúgy igen, a FaceBookon írják jól. Van gigabites routered meg hálókártyád? Feléd egyáltalán elérhető ez a csomag?

G.

2014. júl. 30. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!