I7 4820k overclock? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Hali i7 4820k procim van kiváncsi vagyok akinek ilyen van és húzta a procit meddig húzták milyen hűtővel és hány fokos volt?2014. júl. 29. 23:16
1/3 anonim 

válasza:

Nem a gyakorikérdések a legjobb hely ahol Ivy-E proci tuningról olvashatsz.
Itt nézz szét,illetve kérdezősködj,bár az alapszabály itt is él,két azonos típusú processzor között sincsen 2 ugyanolyan.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos volt a link kösz.
2014. aug. 3. 04:51
3/3 A kérdező kommentje:
Olvasgatom ott a dolgokat amúgy tesztből megpróbáltam mit tudok még kezdő vagyok a overclock területén de 4.7GHz-ig felment a proci és 1.4v adtam neki 33fokos alapon megterhelten 55-ig ment fel. próbáltam tovább húzni 5GHz-re az már nem sikerült szerintem még tanulnom kell valamit nem állítottam jól be szerintem.
2014. aug. 3. 04:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!