Stark2000 kérdése:
Ez igaz, vagy csak a haverom hülyesége?
Figyelt kérdés
Egy R9 280X-nek a fogyasztása tényleg lehet akkora, hogy havonta 13.500Ft a villanyszámla csak arra? Szerintem ez batár nagy baromság, de ő nagyon fényezi az Nividát, pedig a GTX770-nek is van 230W-os fogyasztása!2014. júl. 29. 21:01
11/17 kérdező.. 

válasza:

Méghozzá újonnan és asus hűtővel,szóval ki lehet fogni olcsón is és akkor már jobban megéri mint a r9 280x.
12/17 A kérdező kommentje:
Ha egyet rajtakapok leárazáson akkor azt veszek, de egyébként láttam már Asus R9 290-et is 73.000Ftért is, csak pont hónap végén volt leárazva, fizetéskor pedig vissza kúszott az ára 109.000Ftra. :s
2014. júl. 29. 22:40
13/17 kérdező.. 

válasza:

Hát figyelni kell,én addig vártam amíg nem volt leárazva.
14/17 anonim 

válasza:

Nem csak ár/értékben jobb az R9 280X.
15/17 A kérdező kommentje:
Bence! Ha nem csak abban jobb, akkor még miben? Kérlek, világosítsz fel! :)
2014. júl. 30. 12:19
16/17 anonim 

válasza:

Az eredeti kérdésre válaszolva: csak a haverod van begombázva.
Egyébként: Az AMD a GPUkat nem véletlen ajánlják sok helyen, jól sikerült az R széria. Ugyan azt a teljesítményt kevesebbért kapod meg, de nem olyan cool mint az Nvidia. The Way It's Meant to be Played = Olyan marketing bullshit mint a retinafelbontás.
17/17 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy jól sikerült, de az R9 3** széria mikor lesz úgy körülbelül? Vagy megint új nevet kap, és akkor már lesz HD**** meg R* **** és még valami marketing név?
2014. júl. 31. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!