Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gép 200 ezerből pls. HELP?

Gép 200 ezerből pls. HELP?

Figyelt kérdés
Nos nem nagyon értek hozzá ezért írok ide mert sacc per kb van egy elképzelésem hogy mit is akarok nos a keret gondolom világos és főképp videóvágásra és animálás képszerkesztés és játékra használnám bár játékokkal kapcsolatban nagy elvárásaim nincsenek az after effects meg társai gond nélkül fussanak. nos amit mindenképpen szeretnék az valamilyen intel proci és nvidia kártya a HDD max 1 terrás és optikai meghajtó nem kell. A válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 29. 20:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

itt nézem [link] elektronikai bolt) és itt [link] az árukereső szlovák megfelelője)

Sajnos ez van :( én sem értek szlovákul szóval az oldal lefordítását szogtam segítségül kérni :D

2014. júl. 29. 22:54
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem pont hogy belfér :D
2014. júl. 29. 22:55
 23/25 A kérdező kommentje:
:D az fasza :D egyébként itt van [link]
2014. júl. 29. 22:59
 24/25 A kérdező kommentje:
nos az van hogy ez már bőven nem 200 ezer :D és úgy gondoltam hogy a kártya eleinte egy olcsóbb ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5 lenne de később lecserélném az msi-re.
2014. júl. 29. 23:18
 25/25 anonim ***** válasza:
oké
2014. júl. 29. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!