Megéri ez a Fan Controller?
Figyelt kérdés
Tervezek venni két Arctic F12-t, viszont nem akarom mindig full sebességen pörgetni, ezért kéne szerezni valami szabályzót. Itthon a lególcsobb 4500Ft körül van, viszont annyit nem akarok költeni rá.
Na most, ebayon találtam egy ilyet:
Ez bírná a 2 ventit? Nem romlik el gyorsan? Olvastam olyanokat szabályzókról hogy túlmelegednek, viszont ezen van egy szép borda..
A véleményeteket kérném ez ügyben!
2014. júl. 29. 17:50
1/7 anonim válasza:
Vegyél inkább egy fan splitter-t és alaplapra dugd fel őket, utána biosban tudod szabályozni.
2/7 A kérdező kommentje:
De nem szeretem ezt a BIOS-ban való állítgatást..Mert mondjuk ha játszani akarok akkor lépjek be a BIOS tekerjem feljebb, majd ha megunom megint lépjek be a BIOS-be állítsam vissza...
2014. júl. 29. 21:23
3/7 anonim válasza:
Akkor ez a megoldás lesz a legjobb amit te választottál, szerintem nem lesz probléma a dologgal, én is rendeltem egy controllert ebayról annó, de én azt csak télen használom, nyáron engedem, hogy a bios adja neki full a kakaót, még így is necces napközben.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Nekem nemtudom mennyire kritikus a helyzet, csak 1 óra játék után szinte palacsintát lehetne sütni a ház tetején :)
2014. júl. 29. 22:09
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy milyet rendeltél?
2014. júl. 29. 22:34
6/7 anonim válasza:
Valami egyszerű pwm controllert, hátra a pci kártyák közé, kb 500ft volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam olyanra, de nagyon lusta vagyok ahhoz hogy a gép hátulján tekergessem :)
2014. júl. 30. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!