Egy mobilt/tabletet milyen lenne pc-ként használni?
Egy pc-ből is sok kábel lóg ki mégse zavaró amíg látod a képernyőt és nem akadályozza a beviteli eszközöket.
Engem inkább a teljesítmény fele érdekelne, esetleg, hogy mennyire használhatóak egérrel meg billentyűzettel az újabb Androidok, mert a régiek ilyen téren elég rosszak voltak.
(esetleg bluetooth is szóba jöhet ha nem akar az ember kábelekkel bajlódni)
Tablet: A facebook teljes oldalát nem tudod be tölteni vagy ha be is töltöd nem fér ki teljesen a képernyőre. Youtube-t se tudod használni csak külön programmal vagy a youtube mobil verziós odalát. Netkábelt nem Tudsz bele dugni csak mobilinternetet és egyszerre több dolgot pl: billenytűzet + egér nem fog menni mert nincs rajta annyi port.
A Flash alapú játékokat se tudnád játszani normálisan csak egy drágább,nagyobb tableten (nem irtad le milyen a tableted).
És a tabletedben elromlik valami nem tudod benne garancia, nem tudod benne kicserélni a dolgokat.
Ja és ha még hordozni is akarod gondolom hogy egérrel billentyűzettel nem fogod tudni
Laptop:
Könnyen hordozható, olcsóbb mint egy tablet. Használtan is tudsz venni garanciával eggyütt . nem kell hozzá külön egér, billenytűzet. nagyobb felbontás.
Gond nélkül viszi a Facebook-ot,Youtube-ot és van dvd lejátszója is . Ha el romlik benne a videókártya, Ram, stb. még mindig olcsóbb szervizelni mint egy tabletet.
-----------------------
Tablet ára: 50 k
Laptop: 50 k (és nincs sok vezeték)
ez egy teoretikus mobil/tablet.
Bluetoothon is lehet dolgokat rákötni, meg ha ilyenre akarnám használni akkor olyant vennék aminek külön van hdmi meg usb kimenete. Nyilván igazad van, hogy most még a laptop olcsóbb meg jobb is lenne de szerintem egyre kisebb a különbség és idővel majd a mobilok, tabletek veszik át az átlag pc helyét és én már most szívesen megoldanám egy készülékből az egész pc+laptop+tablet+telefon témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!