Mi számít elfogadható processzor hőmérsékletnek?
Egy aránylag régi gépről van, 1 magos 1.6 v 2.0 ghz-s procival (nem emlékszem pontosan)
A hűtőrendszer nem poros és a ventilátor is működik rendesen (max 7500rpm)
A proci hőmérséklete bekapcsoláskor szinte azonnal eléri a 75 fokot, és elég hamar felkúszik 80-85 fokra, ez normális? Mi számítana túl magasnak? Mi okozhatja?
Normálisnak az számít, ha nem haladja meg a 70-et intenzív használat mellett sem.
Nálad vagy bedöglött a hőérzékelő, vagy ráférne egy takarítás és újrapasztázás a gépedre vagy még a hűtő is lötyög a procin.
Igen, van rajta paszta, illetve pár napja takarítottam, mert én is ilyesmi dolgokra gyanakodtam. De ha előtte lötyögött is, most már biztos nem.
Ha a hőmérő krepált be, azzal lövésem sincs, hogy mit kezdjek, de tapasztalataim szerint ritka, hogy az megy tönkre.
Nem progit használtam, BIOS-ban néztem. És mielőtt valaki megkérdezi: Celsiusban volt nem Fahrenheitben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!