Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek is le kell mondani...

Szerintetek is le kell mondani a játékoknál ilyen logikával?

Figyelt kérdés

Üdv.

Haveromnak XBOX360-a van RGH-val (1tb,vagyis 2db 500-as hdd-vel) nekem pedig pc-m i5 2500k-val (vízhűtéssel) 4.2ghz-n r9 280x-el.

Azon gondolkodtam hogy mindkettőnek van hátránya.:

XBOX 360 - 30fps-re fixel.

PC: nem éppen lehetséges a középkategóriás PC-kel a 110centi vagy feletti tv-ken játszani (vagy ekkora monitoron nagy FPS-el )...

igaz XBOX one már 30-60 fps között fixel (elvileg a metro és a watch dogs tudja eddig csak ultrán 40 alá fixelni)...

Tehát XBOX360= FIX 30 fps (28.7 a minimum,amit watch dogsal értek el ultrán)

PC kisebb kijelző...

szerintetek is így van?

Bár jelenleg az XBOX One(vagy PS4) megoldást kínál a fixelt 30-60 fps-el,a nagy képernyőre,de full RGH még nem elérhető rá...

2014. júl. 28. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a lassan 9 éves konfigom után istencsászár a 360. :D
2014. júl. 28. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én 110e Ft-os, AMD-vel szerelt gépem röhögve kiadta apámék 120 centis tévéjére a FULL HD (tehát 1920x1080-as) képet, 60FPS-el (war thunder, közepes felbontásban), HDMI kábellel.

30FPS-el pedig szerintem bármelyik játékot elviszi olyan felbontással, mint az XBOX one :)

2014. júl. 28. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem a tv mérete a lényeg hanem a felbontása.

A géped ezerszer jobb mint az xbox mert a boxon az összes játék butitva van, mivel rghzott ezért löttek a multinak stb.

A te gépeden minden fut a watch dogst ne hasonlitgasd mert szarul van optimalizálva.

2014. júl. 28. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondold csak át a megjelenítésre vonatkozó részt.

Van egy monitorod, egy középkategóriás géppel. Játszol rajta 1280*1024-ben (leggyakoribb alap beállítás), nézed 40 centiről.

Van egy tévéd, full hd, 1920*1080-as, és nézed 2,5 méterről. Közelről kiszúrnák a képpontok a szemedet.

Szóval alapból nem lehet összehasonlítani őket, de ha mégis megpróbálod, inkább a PC fele húz a mérleg nyelve.

Ó és hadd trollkodjak egyet: próbálj meg stratégiai játékkal konzolon játszani :) örök időkre elkötelezed magad a pc mellett :)

(jó, nekem mindkettő van)

2014. júl. 28. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Baromság, amit írsz a kérdésben, a kijelző mérete és a megjelenítendő képpontok száma nem függ egymástól.
2014. júl. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!