Laptop + több monitor?
a laptopomon van egy vga és egy HDMI
Laptop Lenovo IdeaPad G500 cu procesor Intel CoreTM i7-3632QM 2.20GHz, Ivy Bridge, 8GB, 1TB, AMD Radeon HD 8570M 2GB, FreeDOS, Black
van egy porciba integrált intel video kártya is eddig nem volt szekusegem a másikra
szeretnek ket 21.5" -es monitor ra kötni
1) opció 1 VGA , 1 HDMI (+atalakito HDMI -> VGA)
2) opció 1 VGA + Y -> 2xVGA
3) opció 1 HMI + Y + 2xHMI + (2x atalakitok HDMI -> VGA)
a) 2 és 3 as kombinálásával lehet-e 4 monitort kapcsolni rá ?
b) 2 vagy 3 as újra élosztásával lehet több monitort működtetni ?
mgj: az Y elosztok VGA változatban láttam saját szememmel hogy működtet két külön képet mutató monitort (youtobon pedig a laptop monitorja is működött külön)
c) a HDMI job képet mutat e ha szét osztom mint a VGA szét osztva ? vagy ha a monitoroknak VGA bemenetije van akkor mindegy ?
monitor : [link]
első vagyok
esetleg akkor használnék elosztót, ha egyforma lenne a két eszköz amit rákötnék valamint ezzel sem lenne kevesebb a kábel, csak annyi hogy kijön egy helyről egy majd abba megy kettő...
a kijovo kabelekre ertettem jobb lenne ha kevesebb lenne
egyebkent a kesobbiekben gondoltam arra, hogy szeretnek egy harmadikat is (* a harmadikat inkabb tvnek hasznalnam monitor/tv combinacio de neha hasznalnam monitornak is ha szukseg van ra ....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!