Mennyi lehet az értéke törött tabletemnek?
Figyelt kérdés
Van egy HP Slate 2800 Tabletem. Garanciás, vissza vittem ahol vásároltam de vevőszolgálaton azt mondtak erre nem terjed ki a jótálás a készüléknek. Azt mondtak hogy egy HP szervízben kéne próbálkozni de nem tartom érdemesnek meg biztos hatalmas összegért talán megjavítanák, el akarom adni hátha valakinek alkatrésznek nagyobb hasznát venné. Én 2013 karácsonykor vettem akkor 46990 Ft volt. Szerintetek mennyi lehet az értéke? Ötlet javaslat? Képet linkelek. Válaszotokat előre is köszönöm!2014. júl. 27. 17:36
1/1 anonim válasza:
Szedd szét darabokra, és szedd ki belőle az aranyat! ha már van 2 gram arany benne akkor nyertél kb 12000ft minimum. De ugyan ezt el lehet játszani, a régi számítógép alkatrészekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!