Ez jó videokártya? (link)
Figyelt kérdés
i7-3770k, 8 GB ram(1600 mhz) mellé. Corsair 600w táp elég lesz neki? Jó az ár/érték arány? Lesznek gondjaim a most megjelenő GTA V pc változattal? Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 27. 11:45
1/8 anonim 

válasza:

Játszani akarsz akkor neked nem i7 kellene ! Amugy sokkal jobb vétel ezért a sapphire r9 280
2/8 A kérdező kommentje:
Nvidia párti vagyok. Az i7 már megvan.
2014. júl. 27. 11:53
3/8 anonim 

válasza:

Akkor az már mindegy. R9 280 viszont tényleg jobb, hasonló árban is van.
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobb. 1-2, max 3 fps-el produkál többet a top játékokban a tesztek alapján. Akkor már inkább azt veszek, amelyiket jobban szeretem, nem? :)
2014. júl. 27. 12:05
5/8 anonim 

válasza:

Te kérdezted hogy jó e az ár/érték arány mi azt monjuk nem mivel hogy a gta 5 nek a gépigényét nem tudjuk(é saz is egs szar port lesz valoszinleg) nem tudom miért kérdezted meg.
6/8 anonim 

válasza:

Te tudod. Mondjuk én csak azt nem értem, hogy miért szereted azt jobban :)
Ha az jobban tetszik, akkor vedd azt, sok különbség tényleg nincs, nagyot nem buksz rajta.
7/8 anonim 

válasza:

Most annyit számít, hogy tudsz haveroknak menőzni azzal, hogy neked Nvidiád van és nem amd?
8/8 Smittes 

válasza:

Nem 1,2 ,3 FPS lesz a különbséged, a fanboyságod lényeges FPS romlást jelent majd. De ha már ennyire elfogult vagy, akkor minek írod ki a kérdést? Azért hogy lepontozd majd azokat, akik rajtad kívül állítják hogy a 280 tényleg jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!