Vízálló a belső winchester?
Ne hülyéskedj már, ez nem lábfájás, hogy a vizes ruha segít.
Szépen felforrósodna, ha hőleadást nem segítené, csak takaróként funkcionálna. A vízpára más alkatrészeken csapódna ki, és tönkre tenné a géped.
Egy jó léghűtéssel, megfelelően szellőző házzal sokkal többet érsz.
Amúgy vannak HDD -hez is vizes blokkok, amit meglévő vízhűtéshez kapcsolhatsz.
Nem. Nem vízálló.
Hány fokos, hogy hűteni kell?
lehet nem fogalmaztam pontosan:) és az is lehet ,hogy örültségnek tartjátok:)
igazából ez egy fekvőház borítás nélkül. a winchester vége kilóg pár centire és arra teszem a nedves papírzsebkendőt,amikor megfogom és érzem,hogy már elég meleg,vagy szinte forró. nem az egész winyóra. van helye elpárológni és a víz azonnal felveszi sztem a hőt. én legalábbis így tapasztaltam. csak az foglakoztatott,hogy ezen az oldalán a winchesternek van annyira patentos,hogy ne mehessen bele a vízpára esetleg,vagy rozsdáljon be valami. nincs semmilyen hatással a gép többi részére mivel teljesen a gépen kivül van ez.
nem tudom már. a winchester úgy tünik elromlott. capable and BAD status üzenettel. hogy ennek mennyi köze van a nedvességnek nem tudom. az utóbbi napokban hangos karcolásoknak tünú hangot adott többször is.
most viszem adatmenteni és megkérdezem a szakértőt is erről :)
hát a saját hülyeségem és beismerem. abból indultam ki,hogy hátha annyira "légmentes" hogy a víz nem juthat be. és ha nem tudja a szalember hogy mit csinálta,a,,kor téves követkzetetéseket vonhat le. mind1...
Viszont új fejlemény van. vettem egy használt gépet. és a régi gépemet bekapcsolva egy USB-Sata átalakítóval megpróbáltam megnézni a winchester tartalmát és sikerült.
Úgy néz ki nem kell adatmenteni,hanem saját magam fogom egy új winchesterre átmásolni az adatokat és a winyót kidobom,mert valószínűleg már nem bírná soká.
A kérdésem az lenne,hogy ez milyen hibára utalhat? és miért sikerült életre keltenem ilyen módon és a régi gépemmel miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!