Két HDD egy gépbe?
Figyelt kérdés
Két felé van szedve a HDD-m tárhelye van egy C, és egy D lemez, hogy lehetne egy lemez?2014. júl. 26. 11:24
1/6 anonim válasza:
Mikor telepíted a Windows akkor törlöd a C meghajtót és a D-ből lesz C meghajtó.Vagyis egy be lesz a D és a C.
2/6 anonim válasza:
Nem veletlen van igy :)
Erdemes kulon particiot hasznalni a rendszernek, es egy masikat minden masra.
En pl 3 particiot hasznalok.
C: rendszer, kb 70gb
D: erre telepitek kb 410 gb
E: ide mennek a letoltesek, telepitok stb
Nem erdemes egy particiot hasznalni
3/6 A kérdező kommentje:
de kaptam egy másik HDD-is és azt is bele szeretném rakni a gépembe úgy hogy 2 db 500Gb-os lenne benne
2014. júl. 26. 12:04
4/6 Budwa válasza:
rendben van, de tényleg miért akarod egybe rakni egy betűjel alá? miért szükséges? meg lehet valahogy oldani, de bonyolult és felesleges is. tényleg semmi értelme, mert ha egyik winyó meghal, akkor valószínűleg a közös partíció alapján a másikról is elveszik az adat. Érdemes második szempontból külön venni, mert ha újra akarod telepíteni a rendszert üres partícióra érdemes, akkor kapsz tökéletes rendszert. így ha törlöd a partíciót, mint az 1 TB (2x500 GB) veszni fog, ami rengeteg adatvesztést jelent neked. szóval amit szeretnél semmi értelme. barátkozz meg a C és D gondolatával
5/6 A kérdező kommentje:
én 500 GB-os partíció gondoltam
2014. júl. 26. 19:58
6/6 Budwa válasza:
nem egyértelműen írsz... van egy winyód és azt szeretnéd, hogy kétszer 500 GB legyen, mert most nem annyin van? patrition managger program pl. képes erre, de hosszú idő lesz még pakolgatja az adatokat akár több óra is. attól függ mennyivel nagyobb az egyik mint 500 GB. mondjuk egy 100 és egy 900 GB között elég hosszú idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!