Miért nem használja az enternet adaptert?
Sziasztok,
A problémám a következő lenne ... Van egy Asrock P45R2000 alaplapom, viszont az enternet adaptart valamiért csak látja, de az eszközkezelőben ezt az üzenetet írja: Ez az eszköz nem használ erőforrásokat mert probléma van vele hibakód 10
használni nem tudom ... a hálózati központban meg sem jeleníti az adaptereknél , próbáltam biosban ki/bekapcsolni illetve végső elkeseredésemben már egy bios frissítésen és egy win7 újratelepítésen is túl vagyok ... ez a gép közel 1 éve nem volt rákötve a hálózatra de eddig nem tiltotta le az adaptert ... próbáltam letörölni és a saját driverével újra felrakni de ez sem használt ...esetleg valami ötlet?
Szia!
Töltsd le az Ultimate Windows Tweaker-t Windows 7-es változatát és kövesd a képet, hogy tudd, mit kell csinálni. Odaírtam angolul, mert aki magyarra lefordította a Windows 7-et nem fordította le.
#1. vagyok#
A rendszer-visszaállítás készítést azért jelöltem be, hogy ha esetleg elrontasz valamit, akkor a rendszer-visszaállítással azt meg tudod "javítani." Azonban akkor újból be kell állítani mindent, amit "testre szabtál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!