Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehetne megoldani ezt...

Hogyan lehetne megoldani ezt a HDD problémát?

Figyelt kérdés

Van egy Maxtor 6E030L0 winchesterem,ami 1 partícióra van felosztva ezen van a windows, és még 5-6 GB egyéb dokumentum.Amikor erről a merevlemezről próbálok bootolni akkor a BIOS látja..de még a betöltés képernyő megjelenése előtt újraindul.Ha egy működő rendszerben slave módba rakom akkor teljesen hibátlan,csak ugye nem tudok belépni a felhasználói dokumentumokba(és nekem ezekre lenne nagy szükségem)Én úgy gondolom hogy az op.rendszer sérült,de ha csak úgy tudnám helyreállítani hogy törlődnek a felhasználói dokumentumok akkor meg se próbálom.Tehát az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megoldani ezt a problémát..eszembe jutott hogy esetlen van olyan program amivel aktívvá tudom tenni a slave módban üzemelő HDD felhasználóit..vagy talán a hiren's bootCD-be van ilyen lehetőség?Egy javító telepítés megtudja oldani a problémát,vagy akkor törlődnek a felhasználói adatok?

Bocsi hogy ilyen sokat írtam,de gondoltam hogy jobb,ha rendesen vázolom a helyzetet

2010. jan. 10. 13:53
 1/2 anonim válasza:

Ha sérült az op. rendszer, lehet a telepítőről javítást alkalmazni.

Így nem törlődnek a felhasználói dokumentumok.

Xp esetén:

1:,bootolni kell a telepítő cd--ről

2:,Licenc elfogadása "F8"-al

3:,Javítás választása a "J" gombbal

Igy kijavítja az op.rendszer hibáit anélkül, hogy törölne bármijen dokumentumot vagy programot.

2010. jan. 10. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Javítás elvileg helyrerakja, de ha nem és csak az adatok kellenek akkor egy hozzáértővel linuxot bebootolsz (pl Fedora,Ubuntu...), felmountolod a meghajtót és áthelyezed a doksikat nem védett könyvtárba.
2010. jan. 11. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!