Router tehető-e a konyhában pl hűtő tetejére? Úgy értem nem lesz-e baja a főzés miatti hőségtől és párától? Télen meg csak délután fűtünk akkor meg a hideg miatt? Por stb mennyire mehet bele?
rá van írva a dobozra h mekkora páratartlamat bír el, d emondjuk nem hiszem h tudni fogod h menniy éppen,
én nem tenném oda, hiszen min 10-15m belül ugyan olyan erős a jel, de ha muszáj, akkor is a szekreény tetejére tenném min. 3 méterre a tűzhelytől... és 2 méterre az ablaktól...
Köszönöm a választ! Nagy konyha de énis tartok tőle hogy pára stb baja lehet. Sajnos kellene oda is mert most a másik a nagyszobában van és a konyhába semmi jel szinte. Saját szobám meg kicsi és csak egy helyre tehetném de ott meg túl közel van a fejemhez (kb 50cm) és azt mondják az nem jó.
Esetleg kamra? ott is van hűtő arra a tetejire?
ha nincs jel akkor vegyél egy jelismétlőt inkább,
de amúgy a szobádba a falra is feltehet, szinte a plafonhoz és akkor már 2 méterre van tőled... van az alján 2hely a csavarfejnek...
Köszi, Végül is ez üzemen kívüli hűtő.
azét gondoltam így mert van egy szolgáltató által meg egy régi routerem is ami kliens router tehát jelismétlésnek is jó tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!