Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó összeálitás?

Szerintetek jó összeálitás?

Figyelt kérdés
[link] szerintem jó öszeállitás!
2014. júl. 25. 14:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
a ramon mit izéljek 2 ezer forinton? akkor már inkább 1600mhz rakok bele annyin ne muljon amugy... meg amugy minden alkatrészre van gari ugyhogy tök mindegy és azt magyarázd már el nekem hogy a táő hogy tudná ki nyirni a proci meg a lapot? mert szerintem sehogysem!!
2014. júl. 25. 16:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Látszik hogy elêg hülye lehetsg tudod hogyan tudja kinyírni a túlfeszültséggel jön egy cillámcsapás vagy feszültség ingadozás es ezt nem akadállyoza meg a táp és belemegy az alaplapba ami tovább vezwti és belemegy a hozzá kapcsolod alkatrészekbe.
2014. júl. 25. 16:34
 13/18 A kérdező kommentje:
az áram ingadozásal nem tudsz mit kezdeni ugyhogy tök mind1
2014. júl. 25. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de ritka értetlen és hülye vagy.
2014. júl. 25. 16:37
 15/18 A kérdező kommentje:
A táp hogyan tudná megakadályozni léci magyarázd el!
2014. júl. 25. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
2014. júl. 25. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:

te nagyon értetlen fafejű csőlátású vagy...

mit nem lehet ezen érteni, amit elmondunk?

Simán kinyírhatja a gépet, tudok is rá nem egy példát a környezetemből, akiknek egy jó kis villámlás után annyi lett a gépének.

De inkább nem is magyarázom tovább, úgy sem érted meg..

2014. júl. 25. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem értem mit értetlenkedsz a táppal kapcsolatban? Egy szar táp áramingadozás vagy villámcsapás miatt kinyírhatja az egész gépedet! Míg egy minőségi táp megmentheti. Te melyiket választanád?

1.: Veszel 10 ezerért vagy még olcsóbbért egy gagyi tápot mondjuk egy 150 ezres gépbe. Jön egy áramingadozás, elfüstöl a táp és magával rántja az egész gépet. Lehet a tápot becserélik a garancia miatt, de a többi alkatrész esetén nem fogják elfogadni, hogy egy gagyi táp miatt tönkrement. 150 ezer forintot kidobtál az ablakon.

2.: Veszel egy minőségi tápot, mondjuk egy FSP Raider 550-et 16 ezerért, így 5-10 ezerrel drágább lesz a gép. Viszont jöhet akármilyen probléma, a táp nagy valószínűséggel megvédi a gépet. 5-10 ezer forintos plusz költséggel megvéded a teljes gépedet.

Na vajon melyik eset éri meg jobban?

2014. júl. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!