Virágh Attila kérdése:
Intel DualCore E4500 órajelét feljebb lehet húzni, anélkül hogy tönkre menne; illetve mennyivel?
Figyelt kérdés
neten nem találtam meg, hogy szorzózáras-e, de mintha valaki írta volna, hogy 2,8GHz-re felhúzta.
Szerintetek?
2014. júl. 25. 12:50
1/7 anonim válasza:
Nekem intel celeron e3300 procim van, és azon semmi szorzózár nincsen. Valószínűleg a tieden sincs.
Én a 2,5Ghz-s procimat 3Ghz-re toltam fel gond nélkül, alap hűtővel és feszültséggel.
Szeritnem neked is simán menne.
2/7 A kérdező kommentje:
biosban kell ezeket is?
2014. júl. 25. 13:04
3/7 Stark2000 válasza:
Igen biosban! Vagy legalábbis nekem egyik haverom ott állítgatta a feszültséget és az órajelet az ugyan ilyen processzoromon. 3,5GHz-en ketyeg, plusz a hűtőjének a fordulatszámát is emeltük (és így játék alatt a gyári hűtő eléggé hangos).
4/7 A kérdező kommentje:
szóval neked is E4500-ad van?
2014. júl. 25. 17:34
5/7 Stark2000 válasza:
Megint figyelmetlen voltam, E5400-am van. Sajnálom, de nagyon hasonlított így ránézésre, plusz gyors olvasó vagyok, így az ilyenek nálam gyakoriak.
6/7 A kérdező kommentje:
szerinted nem cseszem el vele a procimat?
2014. júl. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!