Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen szünetmentes táp kell...

Milyen szünetmentes táp kell ehhez a géphez?

Figyelt kérdés

nvidia gtx 770

amd fx 8320

8 giga kingston ram 1600 mhz ddr3

asrock 990fx extreme 3

fsp 650 wattos táp

2 monitor egy dell 2709wb és egy hp L1520

Fogalmam sincs, hogy mit jelent az, hogy VA vagy, hogy ha a táp mondjuk csak 480w-os akkor el sem bírja a többet evő rendszert vagy csak rövidebb lesz az áthidalási idő.

2014. júl. 25. 12:49
 1/3 Virágh Attila ***** válasza:

a va-az a voltamper (V*A)

vegyél egy 1000wattos szünetmenteset, akkor semmi baj nem lehet

2014. júl. 25. 12:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Attól nem lettem okosabb, hogy minek a rövidítése inkább az érdekelne, hogy ez nekem miért érdekes, mi függ tőle illetve mitől függ, hogy ebből mennyi kell mert úgy nézem semmi köze a watthoz. Amúgy 1000 wattosat nem igen láttam de amit láttam is arra biztosan nincs keretem. Ilyen 10-20 rugóm lenne rá.
2014. júl. 25. 13:01
 3/3 Virágh Attila ***** válasza:

20e nem nagyon elég rá, mert abból max 800VA-at lehet venni, ami 480W, szal a tápot nem tudja úgyse kiszolgálni teljesen, és gondolom rá szeretnéd dugni a monitort is

az áthidalási idő mindegyiknél más, de nem függvénye annak, hogy mekkora az ereje a szünetmentesnek; ha kisebb a teljesítménye mint ami a gépnek kell, nem kevesebb lesz az áthidalási idő, hanem egyszerűen nem fog menni vele

szóval annyiban számít nagyon is h mekkora a watt száma a szünetmentesnek, ha attól nagyobb a gép igénye akkor semmit sem ér

2014. júl. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!