TheRolikiller kérdése:
A processzorom nem éri el a gyári frekvenciát, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy Intel Core 2 Duo E8400-asom van, alapból magonkénti 3GHz-et kéne produkálnia, de valamiért a gépem alapbeállításként ez csak 2GHz-re csökkenti,mi tehetek annak érdekében hogy a gyári frekvencián működjön? 1 hónapja vettem újonnan, eddig azt hittem a 350W-os tápegység a baj(mellette van még egy Gigabyte Nvidia Geforce 630-am a 2GB-os fajta, és 4GB DDR2-es RAM-om), de tegnap vettem egy CoolerMaster 430W-os tápegységet és ezzel a táppal már jóval erősebb gépnek is menni-e kéne szóval segítsetek gondolom a BIOS-ban kell valamit állítani, de nem merek mert a 3 év garanciám elszáll, ha megbabrálom a procit.Kérlek segítsetek,előre is köszönöm !!2014. júl. 25. 12:02
1/4 anonim válasza:
Egyrészt a garancia ennyitől nem száll el, másrészt a tápcsere jó volt, de nem az okozta a hibát, harmadrészt pedig ezt a videokártyát kár volt megvenned. Legközelebb vásárlás előtt kérdezz!
Szóval: [link]
Ez alapján rakd a processzor órajelét 3 GHZ-re, elvileg simán mennie kell, de utána pár óráig a hőmérsékletekre figyelj!
G.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké,mindjárt megnézem,sajnos tudom hogy a videókártya egy szar de ár/érték arányban elég jó nincs 50-100k FT-om videókártyát venni habár aztis tudom hogy egy Geforce 640-el vagy 650-el sokkal többre mentem volna az pedig 5-10k FT különbség abba pedig nem haltam volna bele : / majd faternak megnodom segítsen ki énis beleszállok ezt a szart meg eladom a fenébe.Köszi a segítséget :)
2014. júl. 25. 12:17
3/4 A kérdező kommentje:
Na megvan a probléma akkor bal**** voltam, hogy nem vettem észre a processzor szorzója levolt véve 6-ra a 9 helyett átállítottam és kész. :)
2014. júl. 25. 12:27
4/4 anonim válasza:
50-100k azért túlzás, mert azokat a vga-kat ki se tudja hajtani a core 2 duo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!