Szerintetek megérte ez a NVIDIA-nak?
Figyelt kérdés
Egy Titan Z-t kidobnia?2014. júl. 24. 13:07
1/5 P.O.C. válasza:
Biztos. Mondjuk az is hülye, aki majdnem egy millát áldoz egy szaros VGA -ra.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez az,szerintem egy SZ*R! Megéri egy GTX 760!!!
2014. júl. 24. 13:11
3/5 anonim válasza:
Nem, mert az r9 295x2 szétalázza. gtx 760 sem éri meg, r9 280 erősebb nála.
4/5 anonim válasza:
Persze!
Kell a reklám.
Erről szól minden évben az Nvidia és AMD harca, kié a leggyorsabb, legerősebb videokártya.
Nem baj ha csak 2 FPS-el jobb, a lényeg, hogy jobb legyen és lehessen róla új cikket írni.
A Titan Z után majd csinálnak egy másikat, erre rákontráz az AMD, arra majd rákontráz ismét az nvidia, arra rákontráz az AMD, arra rákontráz az nvidia,...és így megy ez míg meg nem halnak...
Persze ha valakit érdekelnek a bulvárhírek (mert ez az a kategória) akkor olvasgassa csak őket bőszen...
5/5 anonim válasza:
Senki sem veszi meg, a maximalisták is azt mondják, hogy inkább egy 780Ti SLI. Én nem láttam még olyan videókártyát senkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!