Ez a memória jó a gépembe?
Figyelt kérdés
Kingston KVR400D8R3A/1G 1GB 400MHz DDR ECC Registered CL3 (3-3-3) DIMM Dual Rank 184-Pin, x8 szerver memória
Egy ilyenről lenne szó, az alaplapom pedig Asus P4i65G
2010. jan. 10. 01:33
2/5 anonim válasza:
szerintem jó :) nekem Asrock 775i65G alaplapom volt és abba jó volt az 1 GB 400 mhz ddr es ram ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert hogy azt írják róla, hogy szerver memória.
És nem tudom, hogy ez valamennyiben különbözik-e a "mezei" memóriától.
2010. jan. 10. 01:45
4/5 anonim válasza:
Első kettőre ne hallgass. Amit kinéztél az ECC memória, de ebbe az alaplapba csak non-ECC jó.
5/5 anonim válasza:
01:39 vagyok
bocs nem olvastam végig :s
csak sima 1 GB os 400 mhz ddr ramot vegyél mert a szerver ram biztos hogy nem lesz jó bele !
ha bemégy egy számítás technika boltba és megmondod az alaplapod típusát biztos hogy megfelelő ramot adnak hozzá.
ha internetről akarsz rendelni akkor itt van egy oldal ahol vehetsz bele való ramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!