Milyen videókártyát ajánlotok FX6100-hoz 40ezer alatt?
Figyelt kérdés
Ebben az árkategóriában természetesen csak használt játszik kb (elsősorban garanciásat nézek természetesen). Gondolkoztam HD6870-ben, HD5870-ben(mivel erősebb mint a 6870 de öregebb), a legjobb egy R9 270x volna de a környékemen nem találok valamint ritka ilyen árban. Fogyasztás igazából lényegtelen a teljesítmény a fő szempont valamint az, hogy megfelelő hűtés mellett bírja sokáig. Cél a jövőben a GTA V lesz: van 8gb ram, a procinak bírnia kéne majd, remélhetőleg optimalizált lesz eléggé. Jelenleg egy HD6670 van benne ami elég karcsú. Köszönöm a tippeket előre is!2014. júl. 24. 07:28
1/7 anonim válasza:
Legalább 49 ezret szánj a r9 270x-re újonnan
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Én a használt vga t kerülném, az egyetlen olyan hardver, ami különösebb előjel nélkül beadhatja a kulcsot bármelyik pillanatban. Én is rádobnék még egy tízest, és vennék egyet újan, sok álmatlan éjszakát megspórolhatsz vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Van tőlem nem messze egy 16hónapig garanciás GTX460 20ezerért vagy azt veszem vagy lehet belefektetek 50ezerért egy R9 270x OC-ba...
2014. júl. 24. 09:22
5/7 anonim válasza:
Ha belefér, akkor mindenképp a 270 et vedd, ég és föld(habár 20 ért nem rossz a 460 sem, pláne 16 hó garral).
6/7 anonim válasza:
Én akkor is a használtat venném 2 év garival 42-ért.
G.
7/7 BM-Striker válasza:
42-éer jó a 270x.
A garanciális GTX460 nagyjából jó vétel, de ha jövőben megjelenő potenciálisan pocsékul optimalizált konzolporthoz kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!