Jobb annyival az I3, hogy 10000Ft-tal többe kerül? Intel Core™ i3-4130T vs Intel Pentium Processor G3240T
csak a magok számában és 200MHz-el több az Intel I3.
Megér +10000Ft-ot?
nem játékra kell!
autocadben rajzolok, sokat megy a gépem és most egy Celeron G540-en van benn. Ő is megfelelő, csak sokat eszik...ezért akarom cserélni!
De ha tudtok nekem kis fogyasztású i5-t ajánlani az mégjobb lenne :)
Nem a teljesítménynövelés az elsődleges célom, hanem a fogyasztás csökkentése! Nincs is veideókari a masinámban csak az alaplapi ami tökéletes :)
Tehát akkor megéri a +10000 ft-ot az i3-as kártya?
Én G3420ról váltottam i3 4130-ra ...
és azt kell mondjam nem érte meg...
Ahova kevés volt a g3420 oda ez sem elég nagyon ,igaz a g3420 is elég volt a BF4 65% ULTRA - 35% high-ra
(a g3420 nem hajtotta ki teljesen az r9 280-at ,ez nemtudom,hogy 100%-osan kihajtja-e de mostmár az ultra lazán megy,játékban tapasztalataim szerint elég most a g3420,játékra tökéletesen elég,eddig tapasztalataim szerint az i3 csak jobban kihajtja a vga-t )
Két 35 wattos TDP-jű processzorral dobálózol. Nem fog (érezhetően) csökkenni az energiaigény, cserébe (ha nem használod ki, akkor kb.) kidobod az i3 árát is.
Amúgy meg kell kérdeznem: Mégis hova sok a 35 watt?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!