Mitől kapcsol ki óránként a gépem?
Figyelt kérdés
Mitől lehet, hogy a számítógép kb óránként félóránként használat közbe fogja magát és kikapcsol , nem kijelentkezéssel hanem teljesen 0-ra kékhalál nincs, ramteszt 100%2014. júl. 23. 22:58
2/9 A kérdező kommentje:
MCP a legmelegebb 51°C
2014. júl. 23. 23:19
3/9 anonim válasza:
A videókártyát jobban kellene hüteni.
4/9 anonim válasza:
Most írta, hogy a legmelegebb alkatrész 51 fok, mégis mi a fenét kellene ezen hűteni?
Kérdező: Milyen tápod van?
G.
5/9 A kérdező kommentje:
MSI K9N sli Platinum
Táp: Thermaltake Smart SE 630W
Vidikari: 2x Asus Geforce GTX 660TI
2014. júl. 24. 10:18
6/9 anonim válasza:
Az oprendszer volt újrarakva a problémák kezdete óta?
G.
7/9 A kérdező kommentje:
igen újratettem informatikus vagyok minden lehető hibamegoldást kipróbáltam procicsere stb. de így is 1 vidikarival is megcsinalja
2014. júl. 24. 13:35
8/9 anonim válasza:
Melyik alkatrészeket zártad ki?
Milyen Win7 van rajt? (gyári v. módosított?)
G.
9/9 A kérdező kommentje:
Gyári eredeti win7 a tápon és az alaplapon kívül mindent megpróbáltam kicserélni. Tápból csak ez az egy van.
2014. júl. 24. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!