Logitech G25 vagy G27?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy kormányt leginkább versenyzésre (Project Cars pl), de lassabb vezetésre is használnám, pl ETS 2. Szerintetek a G27 megéri azt a +10 ezret (egy új példány) vagy inkább egy használt, de jó állapotú G25?2014. júl. 23. 22:39
1/5 anonim válasza:
Az a 10000Ft-os különbség hogy jött ki az új G27 és a használt G25 között? Szerintem az inkább 40000 Ft legalább..
2/5 anonim válasza:
Nekem G25 van.
Néha jól jönne pár plussz gomb a kormányon...
Viszon G27-en nincs szekvenciális váltó a H váltó mellett.
G25 szerintem jobban néz ki.
Én azt mondom, hogy G25.
3/5 anonim válasza:
Miért ne lenne szekvenciális a G27? Szerintem használtan vedd azt, amelyik olcsóbb.
4/5 anonim válasza:
A G27 csak simán H váltós, nem lehet szekvenciálisra átállítani.
Amúgy nekem is G25 van. Ha van keret a G27-re, akkor szerintem azt vedd. Jól jön az a +4 gomb a kormányon, meg van pár egyéb módosítás, ha tényleg csak 10000 a különbség, annyit mindenképp megér.
5/5 A kérdező kommentje:
A szekvencális váltó hiánya nem nagy gond, elég nekem a H váltó meg a kormányváltó. Szerintem G25-öt fogok venni, csak találtam egy új (legalábbis a képeken) G27-est 54 ezer forintért, ezért tettem fel ezt a kérdést, hátha van valami lényeges különbség a 2 között.
2014. júl. 23. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!