Gép problémák? (több lent)
Van egy 1-2 hónapos gépem, én raktam össze. Működik, de nem tökéletesen.
1. probléma: Nem tudok semmilyen hordozható eszközt rádugni a gépre (pl, pendrive). Bedugom, és csak tölt.
2. probléma: Nagyon gyakran .exe fájlok letöltése után próbálom megnyitni, azt írja, hogy a letöltés nem lett befejezve.
3. probléma: Néha olyan, mintha nem lenne net. A gép végig azt írja, hogy minden rendben a kapcsolattal, de nem működik egyik netes alkalmazás sem, kivéve az uTorrent.
(Nem tudom jó kategóriába írtam-e, nem biztosan, hogy hardveres-e a hiba.)
https://www.youtube.com/watch?v=UBuGCkbgPcM "-Will AMD FX-8320 3.5GHz 8-Core Processor work with ASRock 970 Pro3 R2.0 ATX AM3+ Motherboard?
-yes"
[link] (oké, ez a hőmérsékletről szól, de alátámasztja az állításom, miszerint elbírja
Tényleg nem kötekedés, vagy ilyesmi (amúgy bocs, ha sértő voltam), sok mindent megmagyarázna, de minden jel arra mutat, hogy elkéne bírnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!