Mit nézzek, ha laptopot veszek? A RAM-ot vagy a CPU-t?
mindent ami benne van :)
cpu ram videokártya merevlemez aksi ....stb
#2 hát ez jó... xD a többség azért szokott venni, mert vagy nincs elég helye (nem akar neki külön asztalt, nem fér el a lakásban), vagy mert hurcolja ide-oda. Tehát valószínűleg nekik semmiféleképpen nem jó az asztali. Persze egy kis % lehet van, aki nincs képben semennyire semmivel...
Hát figy, én szelektálni szoktam a gépeket mindig. Először is, mekkora képernyő kell? 11,12,13"? Egy normális, kényelmes laptop méret 14-15,6"ig van.
Aztán, milyen felbontású kell? Elég az alap 1366x768as, vagy többre vágysz? Vkinek FHD az igénye. Csak arra akarok kitérni, h nagyon sok minden befolyásolja azt, h ki milyen laptopot vesz.
Fontos, h ultrabookot akarsz, vagy rendes, 2 kilós notebookot-e.
Nekem fontos az is, h milyen márkájú a gép pl. én a Toshibát, Packard Bellt nagy ívben kerülöm.
Aztán jöhet a proci, h milyen igényeid vannak, mit akarsz vele csinálni. Videókártya, Ram (min. 4 giga). Aztán h kell e optikai meghajtó, HDMI, VGA csati. Ezt mind a vevőnek kell tudnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!